InterPersonnel - DEKRA Group

InterPersonnel - DEKRA Group

Kërkojmë infermiere e infermierë të aftë dhe të motivuar për të punuar e jetuar në Gjermani!

InterPersonnel - DEKRA Group

InterPersonnel - DEKRA Group

Gjermania – vendi ku duhet të jetoni e punoni!

InterPersonnel - DEKRA Group

InterPersonnel - DEKRA Group

Punë në klinika të pajisura në mënyrë perfekte ose në shtëpi pleqsh me emër.

InterPersonnel - DEKRA Group

InterPersonnel - DEKRA Group

Proces i sigurt: vend pune i garantuar që prej ditës së parë.

InterPersonnel - DEKRA Group

InterPersonnel - DEKRA Group

Të gjitha të rregulluara për një të ardhme të ndritur.

Çfarë ofrojmë

Vend pune në Gjermani, në shtëpi të moshuarish ose në klinika me standarte të larta, ku bëheni
pjesë e një ekipi të kualifikuar ndërkombëtar

Vend Pune

Vend pune në Gjermani, në shtëpi të moshuarish ose në klinika me standarte të larta, ku bëheni pjesë e një ekipi të kualifikuar ndërkombëtar

Kontratë pune

Kontratë pune si infermier i licencuar dhe lejeqendrimi e përhershme për të punuar e jetuar në Gjermani

Minimumi 1.500 euro

Të ardhura mujore të garantuara prej minimumi 1.500 euro neto; page kjo e cila mund te rritet duke ngjitur shkallët e karrierës.

Mësim falas

Mësim falas të gjuhës gjermane dhe të njohurive profesionale në infermieri për të ngritur aftësitë dhe njohuritë tuaja profesionale në standartin gjerman.

Infermier i licencuar

Punësim si infermier i licencuar në Gjermani brenda 18 muajve që nga fillimi i programit përgatitor.

Mbështetje

Mbështetje në procesin e integrimit në Gjermani. Shpërngulja dhe fillimi i punës bëhet plotësisht i mbikqyrur nga ne dhe lehtësohet nga procesi i integrimit që ofrojmë.

Perspektivë pune

PUNA! Filloni të punoni në një ndër punëdhënësit më të njohur gjermanë në infermieri.

lexo me shumë

Ndiq rrugën

Dërgoni CV tuaj dhe ne do ta shqyrtojmë sipas kërkesave ligjore dhe kritereve kryesore.

lexo me shumë

Hapat e tjerë

Behuni pjese e ketij projeti duke derguar CV tuaj,duke na kontaktuar apo plotesuar formularin e aplikimit.

lexo me shumë